Voor al uw grond- en straatwerk bent u bij Wiegersma aan het juiste adres
Neem nu contact op: 0512 51 38 44

Certificering

Kwaliteit (ISO 9001:2015) Kwaliteit is 1 van de kernbegrippen in onze dagelijkse bedrijfsvoering. We proberen onze kwaliteit continue te verbeteren en te optimaliseren. Dit doen we door o.a. onze prestaties te evalueren met klanten, deskundig personeel, een goede kwaliteit van middelen en materialen en regelmatige bijscholing van onze medewerkers.

Veiligheid (VCA**2008/5.1) Iedere dag werken we aan veiligheid. Iedere medewerker draagt de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, is goed opgeleid, is in het bezit van een VCA certificaat en houdt zich op de verschillende werkplekken aan de VGM regels van ons bedrijf. Ons personeel is belangrijk kapitaal en daarom werken we met de nieuwste bestratingstechnieken en goed en veilig materieel.

Milieu (ISO 14001:2015) Het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied doen we door verschillende milieuaspecten continue te registreren en waar nodig maatregelen nemen om de totale CO2 uitstoot van ons bedrijf te verminderen. Oude stenen, tegels, buizen etc. worden waar mogelijk bewerkt en ingezet voor hergebruikt. Bij ieder project voeren we het afval gescheiden af en we proberen het onnodig draaien van mobiele kranen en machines te voorkomen.