Voor al uw grond- en straatwerk bent u bij Wiegersma aan het juiste adres
Neem nu contact op: 0512 51 38 44

Nieuws

Het laatste nieuws

Wiegersma Drachten

Schelpen op fietspaden

We zijn inmiddels al bijna twee weken bezig met het aanbrengen van schelpen op de fietspaden in de Sanding en Smalle Ee.

Wiegersma opnieuw gecertificeerd

Wiegersma Grond- en straatwerk hanteert een managementsysteem waarin Kwaliteit (ISO 9001:2015), Veiligheid (VCA**2008/5.1) en Milieu (ISO 14001:2015) zijn geïntegreerd. Voor ons zijn deze begrippen essentieel binnen onze organisatie. We zijn dan ook erg blij dat we de komende drie jaar weer gecertificeerd zijn.

Aanleg speelbos Boornbergum

Afgelopen week zijn we begonnen met de aanleg van het speelbos in Boornbergum. In het bos komen paden van woudzand. Langs en op de paden plaatsen we keien, stappalen en evenwichtsbalken. We hopen dat de kinderen er veel speelplezier gaan beleven.

Werkzaamheden Ringweg te Drachten

Maandag 11 juli zijn we gestart met werkzaamheden aan de Ringweg te Drachten. We vervangen de fundering en de weg wordt opnieuw bestraat. Het werk wordt in de avonduren en ’s nachts gedaan. De eerste nacht zit er inmiddels op en het eerste gedeelte van de weg is klaar.

BéVé Tussendiepen op bezoek bij Wiegersma Grond- en straatwerk BV

Van 5 tot 7 juli waren de boten van de Dutch Solar Challenge in Drachten. Op 7 juli vertrok de Dutch Solar Challenge weer via de Drachtstervaart uit Drachten naar Grou. Dit was aanleiding voor de BéVé Tussendiepen om haar leden uit te nodigen voor een lunch bij Wiegersma Grond- en straatwerk. Tijdens de gezellige en smakelijke lunch aan de oever van de Drachtstervaart konden we de bootjes weer zien vertrekken naar Grou.

Nieuwe Mobiele Graafmachine voor Wiegersma Grond- en Straatwerk

Wiegersma Grond- en Straatwerk heeft onlangs een nieuwe Atlas 140W in gebruik genomen. Onze keus is op de Atlas 140W gevallen omdat de compacte graafmachine is uitgerust met een zuinige Tier 4i motor en voldoet aan de nieuwste geluidsnorm. Via het Telematica/GPS systeem kunnen o.a. positiebepaling, brandstofverbruik, uren stationair en uren gedraaid uitgelezen worden. De nieuwe Atlas 140W is een sterke compacte kraan en een aanwinst voor het uitvoeren van onze werkzaamheden.

Aanleg Pannakooi vv Drachten

Aanleg Pannakooi bij vv Drachten. 26 november zijn we met de bestratingswerkzaamheden gestart.

Werk Uitvaartcentrum Wâldhôf

Het verwijderen en afvoeren van urnenmuren bij het Uitvaartcentrum Wâldhôf te Opeinde